2011. május 31., kedd

Epres nap



(úgy gondolom, hogy bár mind a ketten eper rajongók vagyunk, azért más és más szempontból közelítjük meg a témát, de még a munkát is :)


Na kérem, megkezdődik a befőzős szezon ... nagyon szeretem be kell vallanom ... ma este, ha minden jól alakul az spájszban lévő üres üvegeim egy része gyönyörű píros tartalommal telik majd meg. Eperlekvár főzéssel indítom a szezot :)... már egymillió új receptet átböngésztem, mert szépet, finomat és egészségeset szertnék, és - meg is hazudtolnám önmagam, ha kihagynám a sorból - valami újításra is vágyom .)


de, ami miatt most belefogtam ebbe a fámába az nem más, mint hogy megosszam veletek a ma talált kincseket, mert ugyebár a lekvárfőzés nem ér véget a dunsztolással, akkor jön még csak a java :) a szépet szebbé tehetjük ... öltöztetés következik hölgyeim a javából, egyedi és megismételhetetlen kellékekkel ... :)


Egyéniségtől függően választhatunk olyan kiegészítőket :) amik színben harmonizálnak, vagy pont olyat, ami kontrasztos, így talán még inkább kiemeli annak szépségét, jöhetnek itt kérem a különböző szallagok, masnitechnikák, szalvéták, anyagok, gyöngyök, drótok, minimál és giccs :) minden ...


amit ma közzé teszek az néhány címke, ami szabadon letölthető azoknak akik a készre vágynak és inspirációs forrás lehet azoknak, akik maguk rajzolják, készítik a lekvárosüvegeik díszeit :)














azt szeretném kérni, hogy aki talál valami szépet a témában az ossza meg velünk is, mert most gyűjtögető életmódba kezdtem, ez egy új életforma a számomra, de lám egyszer minden útoléri az embert :) :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails