2010. június 23., szerda

Tapéták, 1. rész

A tábor kezdetéig, gondoltam, tehetnénk egy rövid köröcskét a tapéták világában. A sorozat végén majd megláthatjátok azt is, hogy milyen tapéták várnak rátok Tenkén:)!

Még soha nem laktam olyan szobában, ahol a falat tapéta borítaná. És bevallom, sok-sok évig nem izgatott a tapéta kérdése, mert ha hallottam ezt a szót, csak a virágocskás, vagy fehér, vagy halvány-mintás klasszikusok jutottak eszembe róla... Mindez tartott addig, míg Nagyváradon betértem egyszer egy festékboltba, ahol tapétákat is árultak, szebbnél szebbeket. Elámultam felettébb... (Ugye Márta? Együtt is jártunk ott egy évvel ezelőtt...) És azóta tapétás szobára vágyom, olyanra, hogy legalább az egyik fala tobzódó, tarka, nagymintás, bátor, harsány legyen... Hogy mire gondolok? Például ilyenekre:
Folytatás következik...
Képek forrása: tapeta.infobomba, manda, lakbermagazin

3 megjegyzés:

B. Márta írta...

Ilyenre én is vágyom :) és együtt voltunk, de még milyen jó volt .. és mennyi pazar tapéta!!! volt, van :)Mit szólnál hozzá, ha ismét meglátogatnánk ezt a boltot, most hogy közeleg a lánytábor, hátha megint találunk egy két otthagyhatatlan darabot! na??
nekem nagy kedvem lenne a dologhoz!! :)

Bözs írta...

hümm... élvezem, ahogy ilyen könnyedén mozogtok, de tényleg!
azért egy kellemetlen gyerekkori tapasztalatom van a tapétákkal (nevezetesen a penész), s tudom, hogy nagyon kell tudni, hogy hova teszed fel, mit teszel fel és mivel teszed fel. nem értek a tapétákhoz (mintha olyasmi szabály lenne, hogy nedves tájékon meg északi oldalakon kevésbé ajánlott), de ha ilyen könnyeden tervezgetitek a tapétákat, akkor megnyugodtam, hogy értitek a módját (a családom tapéta-tapasztalatai - több, mint 10 éve volt, azóta biztosan a tapéták is változtak - azt hiszem egy életre kiszorította otthonunkból a tapétát - de majd a saját házamban, ha olyan helyen lesz :)
... éééés tegnap mondta Andris bratyóm, hogy felújítjuk a szobáink falait, ráadásul színes falakat szeretnének... majd leírom, hogy ő és én és a többiek hogy gondolták. s majd megkérdem, hogy: no? ti mit gondoltok?

Krisztina írta...

Írjad minél hamarabb!:) tökjó...
A penész az meg valós probléma. Ezért (meg azért is mert túl sok lenne) nem szeretném az egész szobát, csak az egyik falat tapétázni (a legszárazabbat:)), hogy azért lélegezzen a szoba...

Related Posts with Thumbnails