2012. június 20., szerda

Lánytáborról bővebben


„Az egészség a test boldogsága, a boldogság a lélek  egészsége.”

Kedves Lányok!
 Már vannak jelentkezőink a táborba, de a sok-sok lájkoló bátorítását is köszönjük!
A témáról...
                Az egészséges életmódnak oly sok a velejárója, hogy arra gondoltunk elárulunk szemelvényeket a tábor programjából! Reméljük, még inkább kedvetek kerekedik velünk tölteni egy hetet a friss levegőjű Bucsinon!
                Mivel napjainkban hajlamosak vagyunk végletekben gondolkodni, főleg ami az egészséges életmódot illeti, jó lenne együtt megkeresni az egyensúlyt. Történt-e már olyan veled, hogy „még csak pár percért a tükör előtt” majdnem elkéstél egy rendezvényről? Valóban fontosak a kozmetikumok? És ha azokat te magad állíthatod elő? Hát lelked (sz)építésére mennyire figyelsz oda? Tényleg tudod mi mindenre jók a gyógynövények? Olyan volt már, hogy jólesett egy tasak chips-et vagy egy tábla csokit jóízűen felfalni, s utána megbánóan gondolkodni a káros hatásain? Nagyon fontos a napi testmozgás, de valóban lehet ennyire rendszeres? Esetleg szívesen sportolsz barátokkal? És mennyi időt fordítasz emberi kapcsolataid kialakítására vagy ápolására?
 Hát a ...? S a ...? ...?
                Jelentkezz, és akkor együtt beszélgethetünk ezekről a témákról!
                A helyek száma korlátozott és jelentkezés sorrendjében töltjük be őket! Mivel biztosak vagyunk benne, hogy több szem többet látott, több fül többet hallott, lenne 2 egyszerű feladványunk számotokra. Ha szülőktől, nagyszülőktől, idősebb hölgyektől sikerült már (vagy sikerül ezután) tisztálkodással, táplálkozással vagy egészséges házi praktikákkal kapcsolatosan tippeket begyűjteni, „cipeljétek el” a táborba, s (sz)épüljünk majd egymás által!
                A második feladvány Rólatok szól és arról, hogy mivel töltitek szívesen szabadidőtöket. Gondoljatok kedvenc foglalatosságotok egyikére, melyhez pontosan tudjátok a kellékeket és szívesen megtanítanátok ezt másoknak is, sőt közösen kipróbálhatjuk majd a tevékenységet! Lehet ez bármiféle barkács, kézzel fogható tudomány, játék stb. Ha sikerült egyet választani, kíváncsian várjuk ennek rövid leírását!
                A két feladvány „megoldásai” és egy 100 lejes előleg június 30-ig már elég is a bejelentkezéshez! J
                Összköltség...
                230 RON/fő. Ebből futja az étkezésre, szállásra, kirándulásra, barácskellékekre stb.
                Elérhetőség...
                lanytabor@gmail.com
“Szeretett barátom, kívánom, hogy mindenben jól legyen dolgod, és légy egészséges, amint jó dolga van a lelkednek.” (3 Jn. 1, 2)

Szeretettel várunk!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

fiuk mehetnek?

Related Posts with Thumbnails