2010. június 25., péntek

Tapéták, 2. rész

Fent láthattok négy nem igazán kihívó, ám gyönyörű megoldást a domináló kékes-lilás-szürkés árnyalatokban: pasztelles, apró-virágos, romantikus indás, aranyos baris, vagy visszafogott-merész (a felső bar sarokban) tapéták...
Itt már merész kontrasztok, optikai játékok és nagy minták sorakoznak. A két felső kép különlegessége, hogy a tapéta nem a falon van, hanem egy falra-akasztható óriás-képként jelenik meg (annyira jól nem látom, de előfordulhat, hogy a zöldes-árnyalatú virágos kép nem tapétából, hanem vászonból készült!). Ez igazán jó megoldás akkor, ha a penésztől tartunk, és meghatározza így is a szoba hangulatát.

Ilyen megoldást választott a sógorom szobája felújításakor. A fényképet már láthattátok (a Lakberendezés-ötletek diavetítőben), de még egyszer megmutatom: a tapéták kollázsa kép formát öltött, valamint ózsdi, böhöm-nagy szekrényt díszített. A hatalmas, és nem túl izgalmas ruhatárolót először lecsiszolta, majd a hagyományos barna-okker helyett zöldre pácolta. Száradás után került rá a tapéta. És ki mondaná mostmár azt, hogy ez egy "uncsi" szekrény???
Fontos kideríteni, hogy melyek a te színeid! Milyen formák, minták, színek, harmóniák között érzed jól magad, vagy mi az, ami otthonos érzést kelt benned? Mit szeretsz? És mi szeret téged? A táborban reméljük rájössz erre... De azok, akik csak a blogon követnek majd bennünket, ők is választ kaphatnak!

Olvassatok minket, és szóljatok hozzá!!! Beszélgessünk:) Kinek mi tetszik, és mi nem. Vagy milyen kérdésen gondolkodik épp a szobájával, ágyával, kuckójával kapcsolatban...

Képek forrása: otherside, otthon, szepzold, szeplak, szeplak, szeplak, designpumpa, lakbermagazin

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails