2010. október 5., kedd

Előtte-utána 1, Kinga-szoba

Végre elindul a várva várt, régen ígért sorozat: hogyan alakultak át a lányok szobái a tábor után!
Az elsők között Kinga írt az átalakult szobájáról! Egy egész bemutatót készített sok vidám képpel és kommenttel. Ezt megtekinthetitek a középső oszlopban. (Ha rákattintasz a képekre, akkor a Picasaweben egész kényelmes méretben lapozhatod végig!)
Kinga szereti a sok apró emléket, sokmindent összegyűjt, bármi emlékeztetheti valami kedves pillanatra. És szívesen barkácsol. Szintén bármiből bármit. Ezek a tárgyacskák is zsúfolják szobáját, aminek a fő problémája az, hogy sötét.
Előtte:
Utána:
Ezért megpróbált a táborban a tanácskozások után világosabb színekkel dolgozni, majd otthon folytatta a munkát. A domináns szín a trendi türkíz lett, de mivel Kinga szereti a tarkát, helyet kapott mellette a kék, mustár (okker), sárga, egy kis piros, és sok fehér. A sötét falvédőt helyett egy csíkos-vidám anyagsávot vart. Az ágyterítő és a párnák is újak!
Előtte:
Utána:
Szép doboztárolókba gyűjtötte a "lomokat", amelyeket majd alkalomadtán cserélget a polcokon. az emléktartó hálóját is átrendszerezte, több lámpa és a fény növelésére kis tükrök is bekerültek a térbe. 

Kinga mi is gratulálunk a jól sikerült szobához! És szívesen!!! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails