2010. október 26., kedd

Évszak-dekor, Ősz...

Már mindjárt vége az ősznek, de most sikerült egy kis őszi-hangulatot lopni a konyhába... S bár még sok ötletem támadt, majd meglátjuk, hogy lesz-e idő megvalósítani!

Ismerősök lehetnek a kedves kék üvegeim. Nem változtattam sokat, csak egy szél-törte ágat kaptam fel az udvarról, és ráaggattam a régen megvásárolt színes filc-leveleimet... A lilát-kéket szívesen egészítem ki a narancs-sárga árnyalataival. A hideg-meleg kontraszt miatt jól mutat! Meghát kiegészítő színek (lila-sárga, kék-narancs)!... A konyhánk alapszíne is ez: Lila és Narancs-Sárga.

Újabb tárgyakkal bővült a váza-kollekciónk. Ezt most a férjemnek köszönhetem. Mire végre megtanulom, hogy hősiesen ellenálljak a turkálókban elhelyezett dekor-tárgyak állandó csábításának, a férjem bedől nekik!!! És megveszi... Hát szidtam én őt. De csak egy kicsit... Egy csöpp-kicsinyt. Gyalázzam azt, ki férjem és uram? - mondja Júlia Rómeóról - és ilyen tárgyakkal kedveskedik nekem?

A lila sóvirág-szerű száraz csokrot egy szalontai mezőn gyűjtöttem. A lila-fonalból készült gömb kedves nyári esküvő emléke. Unokatestvérem gyártotta együtt (akkor még) férj-jelöltjével. Nagyon jól mutattak a régi kúriaház gerendáiról lelógatva.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

draga keresztanyabaratno, a vazakat latva egyszerre ismet otthon erzem magam (hisz en mar ugy meguntam azokat) - es lam, te hihetetlenul jol ujra felfedezted oket (vagy inkabb sandor?) - puszilunk, gans

Related Posts with Thumbnails