2010. november 15., hétfő

Lánytáboros találkozó Kolozsváron


Végre valahára leszögeztük a találkozót és összeülhettünk néhányan csütörtök (azaz nov. 11-én) este Annánál egy kis beszélgetésre, ahol jó szokásunkhoz híven ezúttal sem maradt el a bőséges vacsora. Anna, nagyon finom volt a makarónisaláta! (recept hamarosan az Egyéb receptekben:))
Tulajdonképpen (csak hogy tudjátok!) nagyon jól szórakoztunk! Bár csak pár percet maradt, díszvendégünk is volt, méghozzá Annának a 2 éves kis szomszédja, Ilka személyében, aki lelkesen szedegette szét a színes jegyzetlapocska-tömböket, s közben hallgatta, hogy miket csacsognak a „nagyok”.
A beszélgetés sok ügyes-bajos dololgról szólt, meg sem lehet számolni két kezünkön (elképesztő, hogy a nők mennyi mindent meg tudnak beszélni csupán 2-2,5 óra alatt!). Hamarosan kiderült, hogy a szobában levők 30%-a (azaz 2 ember: Kinga és Ágó) komolyan érdeklődik minden iránt, ami design... Ha valakinek a jövőben gondjai lesznek a lakásberendezéssel, stílus-kérdésekkel, lesz kihez fordulni:).
Mások sem tétlenek: Koky egyetemre készül  - fogorvosira -, csütörtök esti meglepetése két tábla csoki volt (én igenis fogat mostam utána :)). Anna is tevékenykedik, nagyon vagány dolgokat – kérdezzétek! Évi pedig a leglelkesebb ajándékozónak bizonyult - no persze nem nehéz kitalálni, ki volt a szerencsés, aki mindent megkapott - Lőrinc. Évi, mi volt a reakció a sok-sok ajándék mellett a Mendelssohn darabra?
Anna soha nem fogy ki a meglepetésekből. A finom vacsorára és teázásra ráadás is jött, aminek következtében kendőknek, lábtyűknek, táskának és egyéb szép és hasznos dolgoknak a boldog tulajdonosai lehettünk. Aki nem tudott eljönni, az se szomorkodjon, még lesznek lánytáboros találkozók, minden bizonnyal azok is Kolozsváron:D. Szidi (nemsokára bemutatjuk a szobáját!), hátha legközelebb sikerül elugranod! A következő találkozó programjának egy része akár Shoebox-készítés is lehetne, mit szóltok? Persze csak akkor, ha sok-sok elfoglaltságotok mellett december 15-ig be tudtok iktatni egy találkozót...
Akármikor találkozunk legközelebb, én várom. Addig is, jó tevékenykedést!
Kővári Bözs tollából


3 megjegyzés:

Évi írta...

Jé, Bözs írt :). Tetszik! S akkor pontosítjuk a híres Mendelssohn darabot, Songs without words op.19, no.1. Hallgassátok meg ;). Huh, erre az ajándékra kaptam a legjobb, elvárásaimat meghaladó reakciót...Nagyon, nagyon, nagyon...

Lőrinc írta...

Igen, bizony-bizony! :)
Lőrincet sikerült teljesen elragadtatni és emlékezetessé tenni az eddigi legszebb születésnapját :).

CSAJOK írta...

Örülünk, hogy megfejtitek a beszámoló kódolt részit is:) Milyen titkolt viszonyod van neked a zenével, Évi???:D
Valljál!

Related Posts with Thumbnails