2010. november 11., csütörtök

Kompozíció

Mostmár az ősz egyre őszebb:)... És az advent is "vészesen" közeleg. De még mindig az őszi hangulat megteremtéséről gondolkodom... lehet ez a néhány utolsó meleg novemberi nap, és az egyre gyakoribb esőzések tartanak távol a hópihés karácsonyi-téli készülődés gondolatától.

Egy régebbi kedvenc őszi "berendezést" mutatok meg nektek arról, hogy milyen szép tud lenni az egyszerű csupasz ág, amiről már minden levél lehullt. A képbe "nehezen" illő élénkzöld egy elhervadt üzleti csokor hosszabban tartó díszlevelei és az örökzöld kedvenc, a borostyán.

A dísztököcskék mindig meleg hangulatot árasztanak, a napsárga színükből kifolyólag.
Szívesen összehordom a kedvenc szép tárgyaimat egy halomba, és néhány napig, hétig gyönyörködünk bennük. Aztán következhet a következő kompozíció...

A napraforgó egy bazi nagy műanyag virág. Kedves barátainktól kaptuk poénból... és akkora poén volt, hogy megszerettük a nagy "műteremtést". Jó színfoltja a szobánknak még télen is. Pedig a művirágokat ki nem állhatjuk. De ez más. Ez egy vicces "állószobor", legalábbis mérete szerint (mert azért támasztani kell, hogy ki ne dőljön...:)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails