2010. május 27., csütörtök

Ki vagyok én? :)

változó helyen, de állandóan látható a főoldalon egy kiemelt rész: CSAPATUNK, alatta négy név és a csajok ... most bemutatkoznánk, hogy barátkozzunk :)














Krisztina

Kolozsváron dramaturgnak tanult, és szerette a színházat ... a színház is őt ... aztán ő mást szeretett nagyon :) ... és vele ment ... mostanában ifjúsági és gyerekmunkában dolgozik ... nyakig a gyülekezeti életbe ... nekem az első dolog, ami vele kapcsolatban eszembe jut, hogy nagyon szeretem ... aztán a színek, az ajándékozás, a pontosság, az aprólékos dolgok, a másokra hangolódás ... mindig is nagyon szerettem Krisztinával dolgozni ... az volt az érzésem, meg vagyok mentve :), mert míg én világokat koordinálok, addig Krisztina minden apró részletre gondosan odafigyel ... ja, és a félszavakat is érti:)















Anna

benne és Krisztinában például az is
közös, hogy mindketten kötődnek Kolozsvárhoz :) na meg hozzám is:) ... magyar és finn szakon végzett az idén ... a The Believer (A Hitetlen) című filmről írja az államvizsga dolgozatát (már nagyon-nagyon kíváncsian várom:) ... könnyebb elmondani, hogy Anna mihez nem ért, mint azt, hogy mihez igen :) (upsz, ezért a mondatért lehet, hogy keresztbe leszek lenyelve:) ... lássuk csak: olvasás, jókedv (határtalan), egyenesség, sál kötögetés, barkács, színek minden mennyiségben, laptop, bölcsesség, báj ... és még sokáig sorolhatnám mi minden jut eszembe, ha Annára gondolok :)














Iringó

nem fogjátok elhinni, de Iringónak is köze van Kolozsvárhoz, jogot tanul és a jurátus kör ezerféle gyűlését és rendezvényét szervezi és mozgatja ... azt is mondhatnám, hogy nem volt még lánytábor Iringó nélkül, és ez is teljesen igaz!! :) ... tenisz, zöld szín, barátok, mosoly, ölelés, jókedv, gitár, éjszakai beszélgetések hm, és még ezerféle jó dolog jut eszembe, ha rá gondolok!! Momentán az is, hogy Annával közös kollégiumi szobában élnek és virulnak :) ó, majdnem elfelejtettem - pedig ez egy kardinális pont - Marosvásárhely, Iringó szíve csücske nem véletlenül ... benne és Krisztinában az a közös, hogy mindkettőjük szülővárosa Marosvásárhely :)















Márta
,
ez volnék én... restaurátornak tanultam, nem rég zártam a tanulmányaimmal kapcsolatban egy nagy fejezetet :) védtem ezt azt :) ... örülök, hogy ismét lánytáborra készülődünk:) nos, így sebtiben ezek jutnak eszembe magamról: fehér, család,virág (ölnyi :), piros, elegáns, meglátni és megszeretni, rafinéria, emberek, beszélgetések, szenvedély, éneklés, megérzés, illat, gondolkodás, orchidea, terek, szabadság és a legfontosabb 123 minden variációban :)

2 megjegyzés:

Barbi írta...

Sziasztok! Tetszik a blogotok! Nagyon szimpi csajok vagytok. És külön öröm, hogy olvastok! :D Köszönöm.

Krisztina írta...

Tökjó a blogod, azért olvassuk:) sok ötleted van és rengeteg türelmed, nagyon szépek a munkáid! Szívesen megismerkednénk veled élőben is!:)

Related Posts with Thumbnails