2010. június 15., kedd

Nincs saját szobám, és ...

öten laktunk egy szobában, három lány és két fiú ...Gyerekbirodalom volt a neve, csak hogy mindenki számára egyértelmű legyen, az ajtóra is ki volt írva nagy betűkkel: GYEREKBIRODALOM :) emeletes ágyak, játék és könyv mindenhol, az egyik emeleti ágy és a körülötte lévő fal volt a saját birodalmam,ill. az egyik szekrény teteje ... emlékszem, hogy féltve őrzött kincseimet ide gyűjtöttem, aztán a délutáni szieszta ideje alatt halkan elővettem és gyönyörködtem bennük ... naná,hogy volt vita, ricsaj, meg minden egyéb, ami kell :)de voltak nagy beszélgetések is,közös játékok,hatalmas nevetgélések, sírások!

ma a szoba ajtajára nincs kiírva semmi, a belső is János öcsém képére és hasonlatosságára lett átalakítva, minimál,kevés bútor, az is zöld és fehér ...
csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ha hazatévedünk nagy ritkán, miért mindenkinek az első útja a Gyerekbirodalomba vezet, és az miért van, hogy már nem kell egy légtérben aludni, de inkább cipeli mindenki a matracot, csak hogy a nagy éjszakai beszélgetésről és nevetgélésről le ne maradjon ??

ma egy nagy házban lakom, még táncterem is van a lakásban:)(nyugi nem saját:)szobák és minden egyéb ...

ha kérdeznél, egyértelmű lenne a válaszom: Gyerekbirodalom, mindenek ellenére!

Tapasztalatból tudom, hogy nincs mindenkinek saját szobája,de a tábor MINDENKINEK szól, ezért néhány helyet olyan jelentkezőknek tartunk fenn,akik egy ággyal és esetleg némi falfelülettel, vagy szekrénnyel rendelkeznek :)
ez is remekül variálható, gyere csak el, majd meglátod:)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails