2010. június 14., hétfő

Csudajó párnák 5. (utolsó) rész

Nemsokára itt a tábor!!! Éppen ezért a párna-cikk sorozat befejeződik, mert még sokmindent át kellene addig beszéljünk:)!

Összegyűjtöttem még néhány ötletet az alábbiakban. Ha nem jönnétek el a táborunkba, akkor is szórakozhattok a nyáron egy kis lakásfelújítással.
Például varrtok néhány új párnahuzatot! Az alábbi gyűjteményből kiderül, hogy a vidám foltok, az egyszínben történő variációk, többféle mintás anyagból készült darabok milyen vidám hatást keltenek. Az is kitűnő, ha hasonló, vagy ugyanolyan mintás anyagból többféle, vagy többféle méretű párna készül. A különböző egyszínű anyagokból varrt huzatok biztos választás olyankor, ha félnél a minták kombinálásától! De a lila párna-variációk is azt mutatják, hogy egy színcsoporton belül is millió formával játszhatunk. Nekem tetszenek a kissé rusztikus, falusias hatású egyszerű, kopottas, kockás anyagokból készült párnahuzatok is.
Jó szórakozást!
A források (remélem mindegyiket felsoroltam): apartmenttherapy, beau-coup, bed-rest-pillow, crate&barrel, craftzine, debbiemumm, emmasnookandgranny, hawaiihome, katyelliott, katyelliott, ritafoltok, s-embroidery, threadsmagazine, topanien, topanien, trendir.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails