2010. június 24., csütörtök

2 újabb munkatárs bemutatkozása :)















Babi
,
már a kezdetektől velünk van :) főzés, sütés és mindenféle kulináris dolgokat tanított nekünk Nem lesz ez másként most sem, reggelik és a gyors vacsorák kitalálója és az elkészítés lebonyolítása az idén is Babihoz kapcsolódik ... azt hiszem az első, ami eszembe jut vele kapcsolatban a szelídség :), aztán a türelem, fáradhatatlanság, segítőkészség, pasztell színek, kék tiszta szemek, kedvesség, Marosvásárhely és Betti leánykája, aki most nagyon távol van ezért is csempésztem be róla is egy képet :) Babi örömére, remélem!!:)
















Eszter
,
123, de ezt úgyis tudjátok:) Annában és benne az a közös, hogy a húgaim :) momentán segédlelkész Zilahon, számára a világ egyik közepén. A két lábon járó jókedv, aki nagyon sok emberrel tud kapcsolatot ápolni, én ezért mindig is csodáltam :) ... lássuk csak, egyértelműen papír, pontos precíz munka, varrás, anyagok, mosoly, lila, ölelés, család, barátok, ibolya, fuvola, báj, tánc, matek, logika, őszinteség jut az eszembe, ha azt mondom Eszter! ... és mondom, most is meg a tábor alatt is!! A papír dekor csínjával-bínjával ismerteti meg az érdeklődőket, na meg egy kis lelki táplálék is kerül az asztalunkra Eszter tolmácsolásában :)

1 megjegyzés:

Krisztina írta...

Babihoz még eszembe jutott: akivel mindig jót lehet beszélgetni, és Isten nagyon láthatóan dolgozik az életében, Eszterhez meg a tulipán, és a féltő-igazi szeretet

Related Posts with Thumbnails