2010. december 24., péntek

Terítés és csomagolás

1. Még néhány terítési ötlet a Lánytáboros Tárházból:
A 2006-os Lánytábor nyári karácsonyi partiján sok ötlettel gazdagodhattunk. Hogyan terítsünk, mit tálaljunk fel, mit süssünk... A zöld fák árnyékában igazán különleges volt a karácsonyi hangulat. Minden asztalt másképp terítettünk meg, és így sokkal többet tanulhattunk. A képeket köszönjük Bettynek!

A 2010-es Lánytáborban szintén ünnepeltünk karácsonyt, erről már volt szó korábbi bejegyzésekben (itt), de most mutatok még néhány képet. Ha maradt karácsonyfadíszed, és egy-két színes anyagod, vagy sálad, akkor könnyen megvalósíthatod te is az enyári ötleteinket.

További karácsonyi terítési ötleteket a Szalvétatechnika és a Dekor oldalra tettünk fel!

2. Néhány kép a csomagolásról:
Ha sok csomagot kell készítened, a csomagolópapír is egy vagyonba kerülhet. Éppen ezért, használd a legolcsóbb natúr, vagy fehér papírokat, spárgát, amiből talán otthon is van neked, csak az a lényeg, hogy legyen egy-két elegánsabb dísz rajta, mint például egy fahéj-angyalka, fahéjrúd, matrica aranycsillagocska (lásd a tegnapi bejegyzést!).

Ha a színes csomagolópapír mellett döntesz, akkor vidámmá teszi az ajándékot a kis névjegy, amit saját kezűleg elkészíthetsz a csomagolópapír elemeit és egy pecsételőt használva (vagy bármit, ami eszedbe jut, hogy szebbé és sajátosabbá tenné az ajándékot).


ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
Holnap érkezik a karácsonyi gondolat is a köszöntés mellé:)!

4 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

újból csak köszönöm az inspirációt...
ÁLDOTT ÜNNEPET!

CSAJOK írta...

Szívesen! Köszönjük! És mostmár Boldog Újévet:) Mert máris itt van!

Koky írta...

az a natúr csomagolópapíros ötlet nagyon (de nagyon) tetszik. jövő karácsonyra inspirálni fog :)

CSAJOK írta...

De jó, hogy már van miért várni a következő karácsonyt:)!

Related Posts with Thumbnails