2010. december 22., szerda

Terítés (Kék-Arany)

Biztos már sok terv és vásárló lista és elmaradt feladatok tömkelege zúg a fejetekben (magamból indulok ki). Úgyhogy több nagyobb szabású ötlettel nem is állunk már elő. Inkább néhány terítési tipp és ötlet következik karácsonyig, hátha segítséget nyújt nektek abban, hogy legalább ezen ne gondolkozzatok.

A Kék-Arany sorozat ("karácsonyfája" itt, ablakdíszei itt) záró-darabja következik most. A karácsony-esti terítés, melyben megtalálhatóak a domináns elemek: kék, arany, natúr barnák, fahéj, csillag-motívum. A szalvétán (mely a pohárból a tányérba "csorog", és egy kis édesség csúszdázik rajta) és kék dekor-homokon kívül mást nem vásároltunk hozzá, csupán összehordtam mindent a lakásból, ami hangulatilag talált a választott színvilághoz (kendő, anyag-darab, agyag-angyal, mécsesek, gyertyatartó, koszorú, stb).

Az asztal nagyon szépre sikeredett. Egyetlen szépséghibája: nem volt hely az ennivaló számára:). Egy ilyen dekoráció akkor praktikus, ha úgy tervezzük, hogy egyenesen tányérokba tálaljuk az ennivalót. A Dekoráció oldalon most megtaláljátok egy másik változatát is a Kék-Arany karácsony terítéseinek, ahol a fogásoknak is hely jutott. Egy adventi vasárnapi változatot már láthattatok korábban: itt, a Kék-Arany koszorú leírásánál.

Ha benéztek hozzánk holnap és holnapután, akkor találtok még néhány gyors-tippet.
Jó készülődést! Békés napokat! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails